29.12.2010 г., 21:38 ч.

Носталгично 

  Поезия » Друга
592 0 3

Тази нощ тишината царува.
Облечена в дъх на роса -
от очите нежно покапала -
скъп спомен подава ръка.

Тази нощ тишината прегръща.
С нежността на стара любов,
с търпеливо безумство
на отдавна забравен Бог.

Тази нощ тишината отдава
на неспокойните - глътка покой.
Тишината, скрита в жарава
на отминал огнен порой.
....
Тази нощ тишината съм аз.

© Шопландия Софийска Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??