19.02.2006 г., 15:35 ч.

НОСТАЛГИЧНО 

  Поезия
687 0 6

НОСТАЛГИЧНО

 

Ще дойде лятото и този път,

а мен по плажовете няма да ме има.

Пак слънцето ще жари гола плът,

водата ще е хладно примамлива...

 

Животът пак “Море” ще се зове,

но аз ще бъда някъде далече.

Мечтаейки за морски брегове,

в куплети ще ги сътворявам вечер.

 

1994 г.

© Румен Ченков Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??