НОСТАЛГИЧНО
Ще дойде лятото и този път,
а мен по плажовете няма да ме има.
Пак слънцето ще жари гола плът,
водата ще е хладно примамлива...
Животът пак “Море” ще се зове,
но аз ще бъда някъде далече.
Мечтаейки за морски брегове,
в куплети ще ги сътворявам вечер.
1994 г.
© Румен Ченков All rights reserved.