Носталгично
Бе Горда Стара планина ,
кълняхме се във теб Родино .
Обичахме я таз земя ,
и имахме безброй причини .
Любов, семейство, щастие, деца.
Повярвайте ми, беше тъй красиво,
и помислете за това ,
как днес в душите ви е сиво .
© Христо Паничаров Всички права запазени