Носталгия Тъкмо, когато се почувствах добре, когато с тъгата се преборих, отново натъжи се за теб моето сърце, отново за тебе си спомних. Презставих си нощите летни със теб и спомних си дните предишни. Изникна отново пред пред мен твоя портрет, нахлуха във мен мисли излишни. Изхвърлила бях теб от моята душа, но ти си останал в сърцето. И щом те видях, обзе ме тъга, тъй както ттъжа за морето. Защото морето със теб ни събра и слънцето, плажа, вълните, запалиха огън във моята душа и сляха на нас те съдбите. Прекрасно се чувствах във онзи момент, даже чувствах се някак специална. И виждах как вечно ще бъда със теб, и виждах любов идеална. Но случи се нещо- не зная какво и вмигом заплака небето. Не знам дали бе за зло или за добро, но веднага изтръпна сърцето. Накрая рязбрях- друга май те плени, а и ти май си падна по нея. Преплетоха се нежно вашите съдби, а аз почнах по теб да жалея. Забравих те аз, ала пак щом те видях, отново заби ми сърцето. Представих си пак онзи приказен бряг, отново си спомних морето. Но зная морето е само мираж, също зная, ти вече си с друга. Остана само спомен за красивия плаж, оказа се и любовта ти заблуда.
Следващо от категорията
Следващо от автора