8.11.2015 г., 19:28 ч.

Носталгия 

  Поезия » Любовна
298 0 0

НОСТАЛГИЯ

 

А как ми липсват дните стари –

дни, изпълнени със смях,

когато бяхме с тебе двама, Лари,

и аз така прекрасно пях!

 

Аз пях, аз пях за тебе нашта песен

и гледах твоите очи красиви...

Но той, животът, не е никак лесен –

раздели ме със очите сиви...

 

Та вглеждам се аз днес в твоите очи.

В надежда търся спомените от преди.

Изричам тихо – "Недей, не ми  пречи",

съдбата как само живота ни реди!

© Ане Лим Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??