17.12.2007 г., 20:45 ч.

нов диалог 

  Поезия » Философска
524 0 3
нов диалог


Кого би могло
спокойствието да убие?
Откъде да знам,
нали към това се стремим.

Защо Любов
също може да нараниме?
Затворен кръг,
няма да те подмине.

Въпрос готов,
а отговорът изстинал,
сглоби си нов,
ненадминат.

17.12.07

© Братан Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??