Dec 17, 2007, 8:45 PM

нов диалог 

  Poetry » Phylosophy
525 0 3
нов диалог


Кого би могло
спокойствието да убие?
Откъде да знам,
нали към това се стремим.

Защо Любов
също може да нараниме?
Затворен кръг,
няма да те подмине.

Въпрос готов,
а отговорът изстинал,
сглоби си нов,
ненадминат.

17.12.07

© Братан All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??