Аз искам да съм млада, дива, буйна и щастлива
да се събудя с нова опаковка
да махна маската си сива
да грабна бързо любовна призовка.
Да изтрия лошите години
да изхвърля в кошчето тъжните нощи
да усещам дъха ти на пресни малини
да търся писмото ти по всичките пощи!
Искам да съм лека, влюбена и блага
щом мъжът до мен е силен, смел и тих
щом чуем нашата балада
ще те докосна с моя стих!
ще продължа по пътя светъл
ще си свободен и открит
от блус ще се превърна в метъл
и всичко ще е вече мит!
Кой каза сбогом? А сбогом е едно начало, не се терзай, не се вини
щом толкоз те е заболяло, ти всичко промени!
© Детелина Александрова Всички права запазени
какво от туй,че сме нещастни,
със пълни шепи ти греби,
а спомените - забрави...