1.01.2014 г., 22:25 ч.

Новата година 

  Поезия
491 0 2

Посрещнахме я Новата година,

с надеждата да бъде по-добра.

Нали сега съм на предела...

ще трябва повече да я ценя.

 

Изпращахме, посрещахме години,

с пожелание за щастие, късмет.

Е, не всичко сбъдна се в живота,

нали сме живи, всичко е наред.

 

Вече сме през Новата година,

отмина празничната суета.

Препили… малко уморени,

но с надежда нова в сърца.

© Лилия Нейкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??