31.08.2004 г., 15:53 ч.

Новият ден 

  Поезия
1076 0 0

В хладният мрак полусенки се движат
и сякаш като скелети в нощта
минават те по тихите алеи
и луната огрява ги в нощтта.

Зад всеки ъгъл нова сянка дебне
като хищник зъзнещ от студ
нима това са скелети на хора
очакващи утрото за сетен път.

Денят отново идва със зората
и животът монотонно пак тече
от сън се буди в полумрака
заспалото тихо градче. 

© Роси Антонова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??