Понеже
Майкъл Джексън е починал,
и вече няма на поп фолка крал,
дошли са във България да дирят
кого да сложат на поп фолка крал.
- Защо в България?
- Защото в нея,
особено от политическата класа,
не ще намериш, който не е крал!
© Ангел Чортов Всички права запазени