23.05.2017 г., 22:06 ч.

Новият софийски мачо 

  Поезия » Хумористична
662 0 0

                     Дошъл от селата

                     продал си душата.

                     Без лев във джобàта

                     кръстосва краката.

 

                     Волско търпение,

                     магарешки инат.

                     Без капка угризение,

                     селски тарикат.

 

                     Зарешен алабрòс,

                     напред навирен нос.

                     Поглед горд, с откос,

                     ама прост, че прост.

                     

                     

 

 

© Хари Спасов Всички права запазени

Авторът е забранил гласуването.
Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??