3.02.2009 г., 17:19 ч.

Ново 

  Поезия » Друга
503 0 3

 Ново

 

Спомен, спънат във мечта,

нежна тежка топлина.

 

И наяве, и насън строиш

пусти кули без основи.

 

Мислиш, пишеш и на лист

спомняш нещо ново.

 

3.02.09

© Братан Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??