10.10.2010 г., 13:52 ч.

Ново начало 

  Поезия » Любовна
1071 1 4

Ново начало – това ли желая?

Защо тогава се вкопчвам

във старите роли?

И сякаш нищо не научавам,

завличам единствено други актьори.

Сюжетът – блудкав, размит,

сцените – предвидими до болка...

А ти друго от мене не искаш,

дали пък има какво да предложиш?

За сетен път повтарям си, че спирам

със хорските съдби да си играя,

за кой ли път във мен се влюбват,

за кой ли път пък аз нехая.

А ако имах избор, ако можех

от цялата си същност да се отрека,

и всичко, дето вече ти предложих,

с една усмивка да го заменя...

 

Не се виня, че не обичам,

не се виня, че не желая.

Раздавала не съм на никой,

от утре спирам да играя...

© Последната Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??