13.06.2021 г., 12:26 ч.

Ново начало 

  Поезия » Авторска песен
221 0 0

 

       Ново начало

 

Очаквам утрото в този ден,

начало ново е то за мен.

Със песен ражда се всичко в света,

като радостна игра.

Магия някаква чудо е, знам,

и светла музика в мене звучи, 

разказва приказка, носи мечта.

И аз тръгвам след нея сега.

 

Да пея искам, да пея за вас.

И да изричам мечтите на глас,

в живот по ноти ще продължа,

вълшебно е и светло в душата ми.

Доброто пазя във мойто сърце

и златно слънце и синьо небе,

в живот по ноти ще продължа,

вълшебство носи ми денят!

 

И нека новото бъде шанс,

започвам всичко отново аз,

ще пеят весело всички мечти,

започни от днес и ти!

Дочувам в утрото радостен глас –

да бъдем заедно в този час,

по ноти ражда се новият ден,

за да бъде красив, вдъхновен.
 

Да пея искам, да пея за вас.

И да изричам мечтите на глас,

в живот по ноти ще продължа,

вълшебно е и светло в душата ми.

Доброто пазя във мойто сърце

и златно слънце и синьо небе,

в живот по ноти ще продължа,

вълшебство носи ми денят!

 

         Мария Мустакерска

 

© Maria Mustakerska Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??