Ново начало
Очаквам утрото в този ден,
начало ново е то за мен.
Със песен ражда се всичко в света,
като радостна игра.
Магия някаква чудо е, знам,
и светла музика в мене звучи,
разказва приказка, носи мечта.
И аз тръгвам след нея сега.
Да пея искам, да пея за вас.
И да изричам мечтите на глас,
в живот по ноти ще продължа,
вълшебно е и светло в душата ми.
Доброто пазя във мойто сърце
и златно слънце и синьо небе,
в живот по ноти ще продължа,
вълшебство носи ми денят!
И нека новото бъде шанс,
започвам всичко отново аз,
ще пеят весело всички мечти,
започни от днес и ти!
Дочувам в утрото радостен глас –
да бъдем заедно в този час,
по ноти ражда се новият ден,
за да бъде красив, вдъхновен.
Да пея искам, да пея за вас.
И да изричам мечтите на глас,
в живот по ноти ще продължа,
вълшебно е и светло в душата ми.
Доброто пазя във мойто сърце
и златно слънце и синьо небе,
в живот по ноти ще продължа,
вълшебство носи ми денят!
Мария Мустакерска
© Maria Mustakerska All rights reserved.