5.04.2015 г., 11:34 ч.  

Ново преосмисляне 

  Поезия » Гражданска
285 0 0

Ново преосмисляне

Аз цял живот съм с нещо ангажиран...
Не съм стоял със скръстени ръце.
В едно със скуката не съм бил спиран,
и съм се радвал на туй от сърце.

Аз не флиртувам ли сега с лаптопа,
не пиша ли отново стихове
 дъската ми във ритъм щом не тропа,
не се разхождам в мойте светове!

Аз напоследък с Музата общувам,
и тя стикова  времето си с мен,
а Медицината, край мен кротува,
щом съм във Писането вдъхновен.

Изглежда бързам! Малко ми остава...
Годините на пръсти се броят!
Готов съм да получа малко слава,
и чакам просто, да ме оценят!

До скоро пишех и ни публикувах!
А днеска бързам, да се осветя!
До днеска само с себе си общувах,
а днес ви поднасям свойте цветя!
  19.04.2014г. София

© Христо Славов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??