1.02.2013 г., 8:02 ч.

Новогодишно 

  Поезия » Любовна
479 0 0

Ти си тук,

в тази празнична вечер.

Няма никакво значение,

че си с друг -

важното е -

да си наблизо...

Усещам аромата

на косите ти, на твоя дъх

в последните минути на годината,

топлината на устните

и светлината на очите ти.

Твоето бяло лице

и коси от топъл мрак...

И този вятър,

който ме прегръща,

са твоите ръце,

които с трепет чакам...

Но нека вдигнем чаши

и отпием от нектара бляскащ.

А звънът от тоста

е сигналът,

че и аз съм тук,

сред всички тези хора, 

на празничните барикади

и те прегръщам,

и целувам, тайничко,

навсякъде...

И ти желая, миличко,

много здраве

и щастие,

без мен.

Понякога е трудно

да си тръгнеш от някого,

който ти е мил,

макар да знаеш,

че без него ще ти е

малко по-добре.

© Павел Грамадов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??