17.07.2009 г., 2:56 ч.

Новото утро... 

  Поезия » Друга
597 0 2

 

Ще посрещна новото утро,

дори и да е без теб.

Ще погледна в очите зората.

Ще потърся щастието в мен.

 

Ще посрещна новото утро,

но споменът за теб не ще си отиде.

Ще се скрия зад облак дъждовен,

сълзите ми никой за да не види.

 

А новото утро посреща нов живот,

много по-силен от смъртта.

И ще запази спомена за тебе

и след края на вечността.

© Сюзън Смърт Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Всичко ново е истинско и чисто!
    Поздрави за стиха!
  • понякога, много често, и новото утро не може да изтрие споменът за отминалите дни..
    Поздравявам те за стиха!
Предложения
: ??:??