13.02.2021 г., 7:40 ч.

нт 

  Поезия
221 2 1

Когато гръм удари,

вижте боговете.

В разкъртените ,мокри

тротоари!

 

Когато гръм удари,

вижте цвете.

Възкръснало

през леден февруари.

 

Когато гръм удари,

лятото празнува.

Със хилядите слънчви

прашинки.

 

Когато гръм удари.....

Просто ще сме стари.

 

© Орлин Будинов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??