Когато гръм удари,
вижте боговете.
В разкъртените ,мокри
тротоари!
Когато гръм удари,
вижте цвете.
Възкръснало
през леден февруари.
Когато гръм удари,
лятото празнува.
Със хилядите слънчви
прашинки.
Когато гръм удари.....
Просто ще сме стари.
© Орлин Будинов All rights reserved.