29.01.2008 г., 15:06 ч.

Нужда 

  Поезия
563 0 8

Понякога небето е мрачно и няма светли звезди.

Имаме нужда от някой просто, за да не бъдем сами.

Някой, който да ни пази от мрака и от всички беди.

Нечие рамо, което винаги ще ни подкрепи.

Нечия силна прегръдка, която ще ни стопли в студените дни.

Просто нежна целувка, която да ни сближи.

Парещо докосване, което да ни разтопи.

Моменти, в които да знаем, че

самотата няма да ни сполети

и винаги ще има някой, който да ни утеши!

                                      
                                                                                       Мая

© Ем Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??