25.07.2010 г., 23:45 ч.

Някак нежно... 

  Поезия » Любовна
2146 1 47

 

 

 

                 Златна монета
                 е слънцето
                 търкулнала се кротко
                 в зениците
                 топли на лятото...
                 трепти маранята
                 над полето
                 в лавандулата
                 цъфнала
                 наоколо в лилаво...
                 в ухание нежно
                 вятърът
                 кротко приспан е
                 в тишината 
                 на горещото пладне...
                 тиха и бяла
                 реката
                 скрита се вие
                 някъде, там
                 край тополите...

                 и само
                 времето някак 
                 нежно,
                 напевно жужи
                 в очите ти 
                 над мен кехлибарени...

 

 

 http://www.youtube.com/watch?v=q-4xVh6oZqo&feature=related

 

     МУЗИКА >>> Ti Amo Umberto Tozzi et Monica Bellucci

 

                художник Румен Статков

 

 

 

 

© Магдалена Костадинова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??