Златна монета
е слънцето
търкулнала се кротко
в зениците
топли на лятото...
трепти маранята
над полето
в лавандулата
цъфнала
наоколо в лилаво...
в ухание нежно
вятърът
кротко приспан е
в тишината
на горещото пладне...
тиха и бяла
реката
скрита се вие
някъде, там
край тополите...
и само
времето някак
нежно,
напевно жужи
в очите ти
над мен кехлибарени...
http://www.youtube.com/watch?v=q-4xVh6oZqo&feature=related
МУЗИКА >>> Ti Amo Umberto Tozzi et Monica Bellucci
художник Румен Статков
© Магдалена Костадинова All rights reserved.