Щом утрото така е мъдро,
а вечерта безкрайно лекомислена,
защо въпросите спохождат нощем,
а сутрините отговарят с безразличие...
***********
Когато хората спят с отворени очи,
сънищата стъпват тихо,
за да не се порежат на някоя мисъл.
© Джу Всички права запазени