2.07.2007 г., 23:51 ч.

Някакъв залез 

  Поезия
570 0 0

Този залез е гаден.

Как така не разбра,

 че се точи досаден

чак до първа звезда.

 

Този залез е гаден,

Пие слънце на екс,

като котката гладен

за поредния секс.

 

Този залез е гаден.

Дращи слух и очи,

а умира забравен…

само белег личи.

© Георги Динински Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??