Jul 2, 2007, 11:51 PM

Някакъв залез 

  Poetry
571 0 0

Този залез е гаден.

Как така не разбра,

 че се точи досаден

чак до първа звезда.

 

Този залез е гаден,

Пие слънце на екс,

като котката гладен

за поредния секс.

 

Този залез е гаден.

Дращи слух и очи,

а умира забравен…

само белег личи.

© Георги Динински All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??