16.01.2010 г., 15:54 ч.

Някои хора 

  Поезия » Друга
2957 0 2
Някои хора минават през живота ни и оставят такива следи,
че никога повече не можем да бъдем същите.
Някои хора дотолкова променят живота ни,
че е трудно след това да живеем по старому.
Някои хора ни объркват достатъчно,
че да не знаем кои сме всъщност.
Някои хора преобръщат света ни и после
тръгват, сякаш нищо не се е случило.
Някои хора преминават толкова набързо през живота ни,
че, докато разберем какво става, вече всичко е свършило.
Някои хора просто идват и си отиват,
а ние не можем да ги спрем.
Някои хора, колкото и да се опитват да ни разберат
- не могат.
Някои хора са толкова вманиачени от себе си,
че не виждат другите около тях.
Някои хора просто живеят,
за да бъдат обичани, а други - за да обичат.
Някои хора обичат вечно,
а други просто за момент.
Някои хора страдат дълго,
а други - просто миг.
Някои хора обичат мечтата,
а други мразят реалността.
Някои хора говорят,
а другите просто мълчат.
Някои хора държат всичко в себе си,
а другите изливат гнева си.
Някои хора са просто различни.

© Грета Ганчева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??