На Д.П.
Някои хора
влизат в живота ни
тихо
и
ефирно,
изпълват,
престояват
ненатрапчиво
и
споделят,
радват,
рисуват спомени,
усмихват мило
и
тогава
бавно
изчезват…
Оставаме
с вкус на
хубаво
и
изгубено.
… И после ставаме ТЪРСАЧИ.