31.07.2009 г., 13:13 ч.

[някои] рани 

  Поезия » Друга
731 0 2

взел съм

 

скалпел,

клещи

и

трион,

 

обичайни

инструменти

на любов,

 

малко

чубрица,

пипер

и

сол,

 

но,

казват,

някои рани

не трябва

да се пипат

© Питър Хайнрих Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??