Jul 31, 2009, 1:13 PM

[някои] рани 

  Poetry » Other
873 0 2

взел съм

 

скалпел,

клещи

и

трион,

 

обичайни

инструменти

на любов,

 

малко

чубрица,

пипер

и

сол,

 

но,

казват,

някои рани

не трябва

да се пипат

© Питър Хайнрих All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??