15.09.2006 г., 10:38 ч.

Някой ден 

  Поезия
593 0 3

Някой ден ще отворя очи,

но няма да се събудя.

И този ден няма да е хубав,

дори слънцето вече да е изгряло.

Някой ден ще отворя очи,

а леглото до мен ще е празно.

И този ден няма да е хубав,

макар че слънцето ще е изгряло.

Някой ден ще отворя очи,

но няма да видя усмивката ти

и вечерта ще заспя

без да си ме целунал.

И този ден няма да е хубав,

нищо че слънцето ще грее.

Всяка сутрин отварям очи

без да се събудя,

въпреки че слънцето е изгряло.

Защото този ден вече беше…

© Галина Белинска Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??