21.06.2007 г., 21:53 ч.

Някой ден...  

  Поезия
582 0 0
Някой ден...

Някой ден,
така ще те заболи,
че ще ме забравиш дори и ти!

Някой ден,
в прегръдки ще се впуснеш към мен,
но тогава ти ще си ранен.

Някой ден,
ще те заболи от мен,
но вече ще си в нечий друг плен.

Някой ден,
ти ще си морска звезда,
но аз няма да ти кажа,
че съм самотна.

Някой ден,
ти ще си с мен,
но аз няма да те питам
дали си пленен.

Някой ден,
ще се признаеш за победен,
но това ще стане...
                                              Някой ден!

© Ивон Димитрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??