4.12.2007 г., 18:38 ч.

Някой ден 

  Поезия » Любовна
590 0 1
НЯКОЙ ДЕН

От тогава минаха месеци
и мислех - всичко е умряло в мен!
Но днес разбрах, че щастие аз търся
и моля се да дойде някой ден!
Мислех, че е само спомен всичко
и сърцето ми не е в плен,
но днес чух твоето име...
 уви, може би някой друг ден...
Чух тази думичка - толкова малка,
а толкова страх тя всява у мен!
И толкова чувства разпилени, и хаос,
и надежда, че може би някой ден...
Исках само ти да ме обичаш
и единствен ти да си за мен,
а сега със болка си припомням,
че може би ще те забравя някой ден!

© Таня Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Мноо тегав ден,
    нещо у мен
    напомня на кретен,
    но то си е ген...

    аве, слаба поетична стойност носи този стих. въпреки, че има ритъм.
Предложения
: ??:??