19.03.2017 г., 17:24 ч.  

Някой ден 

  Поезия » Любовна
360 4 0

             Някой ден ще ме потърсиш

             в пожълтелите албумни страници.

             Мълчаливо аз оттам ще гледам,

             но ти ще чуваш моя глас.

 

             Някой ден ще ме потърсиш

             до дървото, дето двама посадихме.

             И макар сама да бъдеш,

             ще усещаш, че до теб съм аз.

 

            Някой ден ще ме потърсиш

            във въздишките на вятъра

            и в бързеите на нашата река.

            По пътеки стари ще ме търсиш.

            Под насълзен капчук,

            ще ме търсиш, търсиш ти.

 

            Някой ден ще ме потърсиш.

            Знам, че много ще те заболи,

            през зимата, на есен,в късен час.

            Вдигни глава, недей тъжи,

            защото винаги във теб ще бъда аз.

     

© Хари Спасов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??