22.08.2017 г., 10:44 ч.

Някой ден 

  Поезия » Любовна
751 2 1

Някой ден, когато се забравим,

няма да си моя.

Няма да съм твой.

И ще боли,

 

че не ти казах

за мечтите,

за децата,

че те обичам.

 

И ще боли,

че вече ще си друга,

че ще бъдем други.

 

И никога не ще се върнем

пак обратно.

 

Някой ден ще ни боли,

че се забравихме по този начин.

 

Атанас Николаев

(19-08-2017)

 

 

 

 

 

© Атанас Николаев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Тъжна изплакана изповед! Сътворена от любящо сърце!Поздрави!
Предложения
: ??:??