19.08.2007 г., 12:09 ч.

Някой ден (Самоубийство от любов) 

  Поезия
734 0 0
Не оставяй бележка "Съжалявам",
не се извинявай,
така няма да оправиш
нещата, но можеш
да направиш нещо за мен.
 Не казвай нищо...
дори довиждане
преди да тръгнеш...
... чуя ли гласът ти пак
ще ти простя, а вече е късно.
Знаеш, че исках да съм с теб
и знаеш, бях готова на всичко.
Но не е толкова лесно,
вече е твърде късно.
Не искам, но ще те пусна,
не искам да се нараня,
но и не искам да бъда
далеч от теб, дори и сега.
Не е толкова лесно поне за мен,
нито трудно, да те последвам някой ден.

© Стеси Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??