19 ago 2007, 12:09

Някой ден (Самоубийство от любов) 

  Poesía
735 0 0
Не оставяй бележка "Съжалявам",
не се извинявай,
така няма да оправиш
нещата, но можеш
да направиш нещо за мен.
 Не казвай нищо...
дори довиждане
преди да тръгнеш...
... чуя ли гласът ти пак
ще ти простя, а вече е късно.
Знаеш, че исках да съм с теб
и знаеш, бях готова на всичко.
Но не е толкова лесно,
вече е твърде късно.
Не искам, но ще те пусна,
не искам да се нараня,
но и не искам да бъда
далеч от теб, дори и сега.
Не е толкова лесно поне за мен,
нито трудно, да те последвам някой ден.

© Стеси Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??