6.06.2005 г., 21:27 ч.

Някой ден ще си отида... 

  Поезия
1422 0 2

Тези думи прозвучаха
като писък в моето лице,
силно трепна крехкото сърце,
а ръцете пребледняха.


И страхът по - малко се промъкна,
в миг завзе и цялата душа.
Рано или късно ще си тръгнеш,
без дори да мога да те спра.


Някой ден далече ще отидеш,
далеч от мен с другиго в нощта,
твърде надалече, за да видиш,
как проронвам и последната сълза.


Но аз ще продължа да те обичам,
във живота само тебе имам
и макар, че на съдбата се обричам,
това ще бъде мойта приказка красива...

© Марто Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??