Бях никой, а кой съм сега?
Промених се, да!
Не мога да отрека!
И ако трябва, пак ще се променя.
Бях никой и съм все още.
Глупаво? Може би.
А ти кой си впрочем?
Някой, нали?
Аз съм никой и ми е леко.
Ти си един някой всеки ден.
Но аз мога да бъда всеки,
ала никой не може да бъде мен!
© Борис Милев Всички права запазени