21.12.2016 г., 20:47 ч.

Някой мой сън 

  Поезия » Любовна
678 3 6

не забравяй, когато си тръгваш
да заключиш вратата отвън
не забравяй, не трябва да бързаш
влез първо в някой мой сън 

 

пригаси светлините, завий раменете ми-
знаеш, че бързо настивам
дори днес позволявам косите ми
да погалиш, защото заспивам 

 

недей да говориш 
знаеш, че ще се влюбя в гласа ти
обещай, че прозореца ще затвориш-
звездите не трябва да виждат лика ти

 

по носа зная, ще ме целунеш
за да забравя за всичко греховно
след минути тихо ще си отидеш
и никога няма да се върнеш отново. 

© Ника Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??