9.03.2008 г., 13:47 ч.

Някой, някога... 

  Поезия » Друга
746 1 16
Някой, някога,
обичал ли е като мен?
Страстно.
Нежно.
Силно.
Изгарял ли е?
Изпепелен.
Някой, някога,
вярвал ли е в любовта?
Тиха.
Силна.
Притаена.
Усещал ли е с всичките си сетива,
силата и извисена?
Някой, някога,
съзирал ли е нежността,
в очите - звезди да гори?
Обезумявал ли е
от пагубна страст и пропилени мечти?
Някой, някога...
Всеки е обичал.
По свой начин.
Чисто човешки.
Затова ела.
Приюти ме
и прости моите грешки.

© Ванина Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??