18.05.2007 г., 11:46 ч.

Няколко въпроса от един мъж. 

  Поезия
888 0 24
Искаш ли да полетим,
да се изгубим,
да крещим
от смях и в грях да се превърнем?
Желаеш ли да преобърнем
представите за любовта,
да кажем на живота "Да"
и да забравим че сме смъртни...

© Николай Драгиев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??