3.02.2008 г., 17:43 ч.

Някоя друга 

  Поезия » Друга
536 0 2

Коя съм всъщност аз?

Колко още се бунтуват в мен?

Дали съм силна или слаба?

Дали прощавам или не?

Затварям очи и потъвам в нищото,

да търся отовор коя съм аз.

Дали се давам на инстинктите

или разсъждавам всеки час...

Противоположности в мене още сто живеят,

но всички до една за истинска любов копнеят!!!

© Мева невева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??