1.06.2018 г., 13:39 ч.

Някъде 

  Поезия
261 2 5

Някъде ме чака нещо.

Много мое и любимо. 

Обещание за среща

или кратко, звънко име.

 

Някъде за мене светят

улици и светофари.

Чува се внезапен екот,

щом от нежност гръм удари.

 

Някъде е скрита тайна –

с меки пръсти гали мрака.

Ласкава и всеотдайна

някъде любов ме чака.

© Нина Чилиянска Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??