1 июн. 2018 г., 13:39

Някъде 

  Поэзия
262 2 5

Някъде ме чака нещо.

Много мое и любимо. 

Обещание за среща

или кратко, звънко име.

 

Някъде за мене светят

улици и светофари.

Чува се внезапен екот,

щом от нежност гръм удари.

 

Някъде е скрита тайна –

с меки пръсти гали мрака.

Ласкава и всеотдайна

някъде любов ме чака.

© Нина Чилиянска Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??