20.01.2011 г., 20:36 ч.

Някъде около пладне 

  Поезия
587 0 0

Синя мъгла! Бели облаци! Зад тях светлина!
Ти си там и малко ухайно витаеш...
Не си играй! Не си играя!

Спорно е! Нощни призраци! И там - самота!
Хапчето спи върху шкафчето дървено...
Не е игра! Къде витаеш?

Хора преплетени! Бъдеще някакво! Около пладне!
Там си и сиви зверчета препускат...
Не, нищо не струва! И ти не го можеш!

Стига това! Пухкави зайчета! Малко тъга!
Май видях те, през мрежа от помисли...
Не е това! Но аз си тръгвам!

© Иван Иванов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??