15.04.2015 г., 1:13 ч.

Някъде тук 

  Поезия
514 0 0

Между доброто и злото,

на границата между "да" и "не",

когато златните прашинки на надеждата

поръсват горчивото ни вчера,

ленивото ни "днес",

се раждаме отново -

непремълчали истини,

изтрили спомени,

създали нови,

измислили, премислили,

Живот

и Свят -

по пътища човешки

Хора да вървят.

© Мая Тинчева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??