17.11.2006 г., 20:17 ч.

Няма 

  Поезия
671 0 2

                                   Няма за теб да плача,
                                   няма да дам сърцето на палача.

                                   Няма за теб да страдам,

                                   няма душата си да продавам.

 

                                    Няма да мисля за теб дори,

                                    няма да нося тежки вериги.

                                    Няма да плача дори сега,

                                    когато оставам отново сама.

© Елена Гергова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??